Project / support medewerk(st)er gezocht

Project/Support medewerker

Wil jij zelf jouw tijd indelen? Ga je “aan” voor een uitdaging? Heb je affiniteit met IT en de zorg? En vind je het leuk om in een klein team een essentiële bijdrage te leveren aan de groei van een mooi bedrijf? Versterk dan het team van Mobile Keys als Project/Support medewerker voor circa 20 uur per week.

Wat ga je doen?

In deze nieuwe functie ben je het eerste aanspreekpunt voor installateurs en zorginstellingen en beantwoordt en registreert binnenkomende vragen. Je werkt mee aan het verbeteren en registreren van werkprocessen.

Je signaleert patronen in de vragen die binnen komen en bedenkt oplossingen om terugkerende vragen te voorkomen en voert deze zo mogelijk uit. Denk bijvoorbeeld aan het geven van trainingen en instructies in documentatie of filmpjes.

Wanneer je het systeem achter Mobile Keys onder de knie hebt krijg (en neem!) je de kans om uitbreidingen en implementatietrajecten te begeleiden.

Mobile Keys

Mobile Keys biedt toegang aan zorgmedewerkers tot de woning van de zorgbehoevende door middel van een app op de mobiele telefoon. Dit alles wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met diverse Installateurs. Dagelijks worden 12500 deuren per dag geopend via de app

Wat bieden wij?

 

Wat breng je mee?

 

Interesse?

Stuur je CV met onderbouwing naar: pepijn.visser@mobilekeys.nl.